Bli medlem i Forsa IF 2020

Forsa IF har under fjolåret firat 100 år som förening.

Stöd vårt arbete med framförallt barn och ungdom. Vi har en betydande

barn och ungdomsverksamhet, för närvarande ca. 150 ungdomar födda

mellan 2004 - 2013 aktiverade med fotbollsträning. Under 2020 kommer vi att ha sju ungdomslag aktiva i olika divisioner inom fotbollen varav äntligen ett flicklag.

Vårt engagemang innebär en meningsfull fritidssysselsättning för ortens ungdomar.

Vi anser detta vara en god gärning!

Föreningen har även två seniorlag. Ett i div. 4 samt ett i div. 6 där vi slussar in våra yngre talanger.

Angående division 4 laget så fortsätter Forsa IF att vara samarbetspartner till HUFF, vilket fungerat bra de senaste åren.

Våra aktiviteter bedriver vi på två olika ställen, på Åkernäsparken för seniorer och de äldsta ungdomslagen samt på Berglocksparken, där de övriga ungdomslagen håller till.

Årligen återkommande är också populära fotbollsskolan, där ca 80 barn deltar.

Elljusspåret i toppskick som kan nyttjas av boende i Forsa med omnejd. Tänk på kondisen.

Ni som är aktiva i något fotbollslag, tänk på att det är viktigt att ni har löst medlems-

avgiften. Ett uteblivet medlemskap kan innebära att spelarförsäkringen inte gäller.

Än en gång bli medlem och stöd vår förening. Vi ser fram emot ert medlemskap hos oss för 2020. OBS! Ange en e-post eller tel nr. per familj.

Familj 600:-, Vuxen 400:-, Ungdom 300:-, Pensionär 200:-

Använd gärna vårt swishnummer 123 084 69 80 eller via bg-nr 542-8040.

När du som medlem i Forsa IF och ansöker om medlemskap i Club Intersport får du 10% rabatt på dina inköp i Intersportbutiken. Ansökan kan göras hos Intersport i Hudiksvall eller genom Forsa IF:s kansli och kom ihåg att ange Forsa IF som klubb.

****** GYNNA VÅRA SAMARBETSPARTNERS ******

Kontakta oss med ett e-mail : This is a mailto link

Forsa IF hoppas på ert stöd och Tackar på förhand.

Uppdaterad: 30 MAJ 2020 11:09 Skribent: Roine Olofsson

Ica nära Forsa